ПРОМОЦИИ

Промотивни акции за различни видови осигурување.

Овој март одбери го совршениот подарок за да ја искажеш љубовта кон оние што ти значат најмногу – животно осигурување.

Трошоците за возилото се огромен товар за буџетот. Лајон Инс и Премиум фајнанс ви го нудат најдоброто решение.

Искористете ја уникатната понуда од нашата компанија за склучување полиса за животно осигурување со подарок ваучер од 100 евра

Лајон Инс ви нуди многу повеќе од полиса за осигурување.

Станете дел од нашиот тим

За времетраењето на светското првенство во фудбал, Лајон Инс Ви нуди сосема ново интерактивно искуство и шанса да добиете вредна награда!

Голема Акција

05.03.2018 15:03:21

По повод отворањето на новите канцеларии, ЛАЈОН ИНС АД Скопје / LAJON INS AD Skopje овозможува ЕКСКЛУЗИВЕН попуст на осигурување на стан и на домаќинско осигурување во соработка со Grouper

TOP