Дарувај едно - добиј подарок уште едно

11.02.2021 09:57:44 / Објавено во ПРОМОЦИИ

Февруари и март го имаат епитетот „месеци на љубовта“

Подари годишна премија за првата година од полисата за животно осигурување и Лајон Инс ќе ти подари исто толку на тебе!

(ако подариш 500 евра за животно осигурување, Лајон Инс тебе ќе ти подари уште 500 евра за животно осигурување)

https://lionins.mk/life-calculator

Најдобриот подарок за оние што ти значат најмногу – животно осигурување. 

Да ја шириме радоста на дарувањето! Акцијата трае до 31. март 2021.

Ќе ве контактираме според деталите кои ќе ги внесете во контакт формата.

 

контакт детали

Ве молиме пополнете ги полињата

TOP