Осигурај си незаборавни доживувања!

10.07.2019 15:47:07 / Објавено во ПРОМОЦИИ

Другари! Супер вести од „кујната“ на Лајон Инс – стартуваме со онлајн продажба на патничко осигурување на 24ins.mk и по тој повод доделуваме 5x2 влезници за Фан питот на концертот на Ерос Рамацоти во Скопје.

 

Сите што ќе се послужат од нашиот онлајн излог со патничко осигурување до 15ти септември, стануваат потенцијални добитници на билет за концертот на легендата на италијанскиот поп.

 

Купете патничко осигурување, поминете незаборавен летен одмор и во септември одиме на концерт!

 

Купи патничко осигурување 

TOP