Голема Акција

05.03.2018 15:03:21 / Објавено во ПРОМОЦИИ

Чувствувај се безбедно во својот дом! Осигурај го твојот стан! 🏡

Годишно осигурување по цена од 890 ден.

🏘️ Пакет 1: Годишно осигурување на стан во Скопје од основни ризици

🏘️ Пакет 2: Годишно домаќинско осигурување на стан во Скопје

https://grouper.mk/deal/lion-ins-osiguruvanje-na-stan

TOP