PROMOVIME

Veprime promovuese për lloje të ndryshme të sigurimeve.

Овој март одбери го совршениот подарок за да ја искажеш љубовта кон оние што ти значат најмногу – животно осигурување.

Трошоците за возилото се огромен товар за буџетот. Лајон Инс и Премиум фајнанс ви го нудат најдоброто решение.

Искористете ја уникатната понуда од нашата компанија за склучување полиса за животно осигурување со подарок ваучер од 100 евра

Lion Ins ju ofron më shumë se një policë sigurimi.

LION INS Punëson!

13.08.2018 11:53:30

Bëhuni pjesë e ekipit tonë

Luaj, llogarisni, sigurohuni!

26.06.2018 14:36:35

Për kohëzgjatjen e Kupës Botërore, Lion Ins ju ofron një eksperiencë të re interaktive dhe një shans për të fituar një shpërblim të vlefshëm!

Veprim i madh

05.03.2018 15:03:21

Me rastin e hapjes së zyrave të reja, LAJON INS AD Skopje / LAJON INS AD Skopje ofron një zbritje ekskluzive për sigurimin e apartamenteve dhe sigurimin shtëpiak në bashkëpunim me Grouper

TOP