Лајон Инс Вработува!

13.08.2018 11:53:30 / Објавено во ПРОМОЦИИ

ЛАЈОН ИНС е брзорастечка компанија, која е основана пред 6 години како друштво за застапување во осигурувањето. Поради зголемениот обем на работа на подрачјето на град Скопје, имаме потреба од млади, амбициозни и креативни луѓе. 
 
Предност имаат кандидати со искуство во теренска продажба.

Агент за теренска продажба (врата до врата)

Професионални карактеристики:

 • Минимум средно образование
 • Со или без работно искуство во продажба (областа на осигурување и теренска продажба ќе се смета за предност)
 • Искуство и успешност во иницирање на средби и капацитет за одржување на добри релации со клиентите и купувачите 

 

Карактеристики:

 • Амбициозна и одговорна личност која е мотивирана и насочена кон постигнување на резултати и таргети. 
 • Силно изразени комуникациски, убедувачки и преговарарачки способности.
 • Самоиницијативна и динамична индивидуа со одлични организациски вештини.
 • Флексибилност, капацитет за поставување приоритети и способност за справување со приговори
 • Способност за ефикасно менаџирање на време.
 • Способност за самостојна работа и работа со тим
 • Капацитет за работа во конкурентска средина

 

ЛАЈОН ИНС нуди:

 • Фиксна плата
 • Дополнителна провизија
 • Одлична пријатна атмосфера за работа
 • Бесплатни обуки и тренинг
 • Можност за напредување во кариера

  Вашето CV оставете го на електронската адреса contact@lionins.mk
  Аплицирајте најдоцна до петок, 17.8.2018 година.

TOP