Играј, калкулирај, осигурај се!

26.06.2018 14:36:35 / Објавено во ПРОМОЦИИ , БЛОГ

Драги пријатели, Ве повикуваме да земете учество во нашата интерактивна дружба!

Секој од Вас што ќе го пополни калкулаторот за животно осигурување и ќе остави валидна и-мејл адреса и телефон за контакт, ќе добие ваучер за животно осигурување во вредност од 100€. Дополнително, со пополнување на калкулаторот, влегувате во комбинација за неделната награда - фудбалска топка "Telstar Top Replique Russia 2018",  како и за ГЛАВНАТА награда - мобилен телефон Xiaomi Mi Max 2 - 4/64 GB која ќе ја доделиме на крајот од  Светсктото првенство во фудбал.

Целта на нашата интерактивна акција е да Ви понудиме ново, персонализирано искуство и да Ве запознаеме со предностите на купувањето полиса за животно осигурување, како и со неговото значење. Лајон Инс е прва компанија во Македонија која на своите корисници им овозможува да направат пресметка на нивните потреби за осигурување и штедење, со детално појаснување на параметрите од страна на експерт за животно осигурување. 

Животното осигурување не е и не смее да биде резултат на слободна проценка и импулсивна одлука. Затоа за Вас го креиравме Интерактвниот калкулатор за животно осигурување, со што ги усвојуваме најдобрите европски практики во осигурувањето. Пополнете го Калкулаторот и испратете ни го резултатот преку контакт формуларот на последниот чекор. 

Пополни го тука калкулаторот за животно осигурување!

контакт детали

Ве молиме пополнете ги полињата

TOP