ПОВОЛНОСТИ

Сите видови поволности за нашите клиенти. Плаќање на рати без камата со кредитни картички, одложено плаќање со административна забрана од плата, договори за CASHBACK и други поволности!

Одлична можност за работа во индустрија која овозможува брз напредок за успешните. Придружи се на тимот на Лајон Инс!

За да не се изложувате на ризик од епидемијата на Ковид-19, воведовме систем за нарачка и плаќање на полиси за осигурување од дома со можност за достава.

Бизнис настан специјално дизајниран за формирање успешни бизнис партнертсва во пресрет на предизвиците кои нѐ очекуваат.

“Европски фондови и програми за економски развој на Република Северна Македонија”.

Дознајте повеќе за најновите поволности за осигурување на Вашиот дом и автомобил.

Најголем поврат на средства (Cashback) за осигурување! Наместо досегашните 4%, до крајот на годината добивате 8% при секоја трансакција во ЛАЈОН ИНС со haPPy Card!

Голем број на поволности за членовите на МПС

• автоодговорност, зелен картон, • каско осигурување, • домаќинско осигурување и • патничко осигурување.

TOP