Полиса за автоодговорност и домаќинско осигурување до 12 рати без камата!

19.11.2019 14:54:25 / Објавено во ПОВОЛНОСТИ

Нова Година, нов почеток. Ресетирањето на календарот е време за резимирање на изминатиот период, правење планови за наредниот и за нови почетоци.

Вклучете ја во вашите планови и полисата за домаќинско осигурување, кое во случај на незгода е и заштита и заштеда во исто време.

Од сега сите наши постоечки и нови клиенти кои ќе го осигураат својот автомобил во Лајон Инс добиваат попуст од 30% на полисата за домаќинско осигурување. Во соработка со Premium Finance купете полиса за Автоодговорност и Домаќинско осигурување до 12 рати без камата!

Не го одложувајте осигурувањето на вашиот дом и искористете ги најновите поволности во Лајон Инс.

Јавете се веднаш!

TOP