Нарачувајте и плаќајте осигурување од дома!

24.03.2020 14:30:04 / Објавено во ПОВОЛНОСТИ

Почитувани пријатели и потрошувачи,

Во согласност со актуелната состојба и општите мерки за заштита од ширењето на Корона вирусот, Ве известуваме за промените во начинот на работењето на Лајон Инс:

1. Телефонска ☎️ нарачка на полиси. Ве известуваме дека сите полиси од кои имате потреба може да ги порачате и по телефон во соодветната филијала. Вашата полиса ќе ја изготвиме и секогаш кога ќе постои можност ќе ви ја доставиме. Алтернативно, полисата ќе Ви биде подготвена веднаш за подигнување, со што се скратуваат контактот и времето потребно за издавање полиса.

2. Онлајн 📲 наплата на нови полиси или уплата на рата за издадени полиси. Плаќањето ќе може да го извршите електронски преку линк кој ќе го испратиме на Вашата e-мail адреса (инструкции ќе добиете при порачка на полисата или на телефон 078 208 505)

3. Уплата за полиса или рата преку електронско банкарство.

Лајон Инс АД Скопје

Жиро сметка 210067550540114

Депонент банка НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ

Цел на дознака: бројот на полисата за кои вршите уплата

Во случај да ја одберете втората опција потврда за извршената уплата испратете на contact@lionins.mk

Со овие новитети го олеснуваме за Вас процесот на издавње полиси и ги запазуваме препораките за ограничено движење и контакт од надлежните органи. На овој начин, не мора да го одложувате купувањето на било кој вид осигурување (особено задолжителното) од кој Вие имате потреба.

Запазувајте ги мерките на претпазливост. Купувајте и плаќајте онлајн.
Лајон Инс Ви посакува добро здравје! 💟

 

ПОДРУЖНИЦА АДРЕСА КОНТАКТ 
Лајон Инс СКОПЈЕ Дирекција СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ 60А 02 24 54 004
Лајон Инс БИТОЛА 1  МИНЕЛА БАБУКОВСКИ бр.1  075 395 006
Лајон Инс БИТОЛА 2 ЈОСИФ ХРИСТОВСКИ бр.10  078 287 733
Лајон Инс ВЕЛЕС БЛАГОЈ ЃОРЕВ бр.8 078/621-855 
Лајон Инс ГЕВГЕЛИЈА СЛОБОДАН МИТРОВ ДАНКО бр.87 078/826-565
Лајон Инс ГОСТИВАР СЕДЕК КОСТОВСКИ бр.6 070/504-290 
Лајон Инс ДЕБАР  8-ми СЕПТЕМВРИ бр.34 071/820-098
Лајон Инс КИЧЕВО 11-ТИ СЕПТЕМВРИ бр.76Б-2/локал 10 078/485 057
Лајон Инс КРАТОВО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.7 071/745-865
Лајон Инс КУМАНОВО ЛЕНИНОВА бр.19 072/250-679
Лајон Инс ПРИЛЕП СОТКА ЃОРЃИОСКИ БР.38 070/543-735, 076/600-675
Лајон Инс СКОПЈЕ 2 МИТ. Т. ГОЛОГАНОВ бр.42В-3 6 02 3202 718
Лајон Инс СКОПЈЕ 3 М. А. ЧЕНТО бр.15  078/227895 
Лајон Инс СТРУМИЦА СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ БР.54 071/ 538 136 
Лајон Инс ТЕТОВО ИЛИНДЕНСКА бр.233 070/399-433
Лајон Инс ШТИП БОРИС КРАЈГЕР бр. 10 075/ 400-158

Јавете се  и Вашата полиса ќе биде изготвена без потреба да го напуштате Вашиот дом.

 

#ВашатаСилаВоОсигурувањето #КупувајОнлајн #СедиСиДома #ОстаниДома #StayHome

TOP