Соработка на Лајон Инс со Македонскиот полициски синдикат

10.09.2018 14:57:39 / Објавено во ПОВОЛНОСТИ

Почитувани пријатели, голем дел од нашите активности се насочени кон промовирање на нашата работна филозофија – да бидеме Вашата сила во осигурувањето.

Во таа насока, Лајон Инс склучи договор за соработка со Македонскиот полициски синдикат со кој се овозможува на сите неговите членови да склучуваат полиси за осигурување со плаќање до 12 месечни рати  преку административна забрана од плата.

Преку оваа соработка членовите на МПС ќе можат да ги купат сите осигурителни производи скроени според нивните побарувања:

  • Автомобилска одговорност (за регистрација на возило);
  • Зелен картон;
  • Домаќинско осигурување на станови и куќи;
  • Каско осигурување на возила;
  • Животно осигурување;

 

TOP