PËRFITIMET

Të gjitha llojet e përfitimeve për klientët tanë. Pagesa me këste pa interes me karta krediti, pagesa të shtyra me ndalim administrativ të pagës, kontrata CASHBACK dhe përfitime të tjera!

Одлична можност за работа во индустрија која овозможува брз напредок за успешните. Придружи се на тимот на Лајон Инс!

За да не се изложувате на ризик од епидемијата на Ковид-19, воведовме систем за нарачка и плаќање на полиси за осигурување од дома со можност за достава.

Бизнис настан специјално дизајниран за формирање успешни бизнис партнертсва во пресрет на предизвиците кои нѐ очекуваат.

“Fondet dhe programet evropiane për zhvillimin ekonomik e Republikës së Maqedonisë së Veriut ”.

Mësoni më shumë rreth përfitimeve të fundit të sigurimit në shtëpi.

Kthimi më i madh (Cashback) për sigurim! Në vend të 4% aktuale, deri në fund të vitit ju merrni 8% në çdo transaksion në LION INS me haPPy Card!

Përfitime të mëdha për anëtarët e UPM

• Sigurimi i Аutopërgjegjësisë, Kartoni Jeshil, • Sigurimi Kasko • Sigurimi në shtëpi dhe • Sigurimi i shëndetit në udhëtim

TOP