Вработуваме нов член во нашиот тим - агент за осигурување!

14.04.2021 13:13:55 / Објавено во ПОВОЛНОСТИ

Тимот на Лајон Инс постојано се шири и развива со личности кои сакаат одлична работна атмосфера и можност за професионален напредок. Новиот член на нашиот тим го чека работно место во дирекцијата на компанијата, во центарот на Скопје.

Ако се пронајдеш во следниот опис на нашиот иден колега и пријател, испрати ни ја твојата биографија и мотивационо писмо на contact@lionins.mk 

 1. Најновиот член на нашиот тим треба да има:
 2. Одлични комуникациски и презентациски вештини
 3. Подготвеност за тимска работа
 4. Позитивен став кон работата и колегите
 5. Подготвеност за преземање одговорност и работа во динамични услови.

 

 1. Работни задачи:
 2. Продажба на сите видови животно и неживотно осигурување
 3. Подготовка на понуди за клиентите
 4. Исполнување на плановите за продажба
 5. Лајон Инс овозможува:
 6. Основна плата од 16000мкд
 7. Бонус за секоја склучена полиса
 8. Најдобар систем на наградување
 9. Стручна обука
 10. Можност за напредување
 11. Постојана стручна помош

 

Се гледаме во Лајон Инс! Вашата сила во осигурувањето.

 

TOP