Двојно поголем Cashback со haPPy Card до крајот на годината!

08.11.2018 13:13:21 / Објавено во ПОВОЛНОСТИ

 

По повод првиот роденден на  haPPy card, најдобрата картичка и ЛАЈОН ИНС Ви овозможуваат најголем кешбек за купување било кој осигурителен продукт од 4% на 8при секоја трансакција! Кобрендираната haPPy картичка - е картичен продукт овозможен од компанијата Неп Лојалити и НЛБ Банка!

Купете полиса за домаќинско и патничко осигурување, осигурување од автоодговорност и зелен картон и добијте двојно поголем кешбек до крајот на 2018. година.

 

 

 

 

ЗА КАРТИЧКАТА

Оваа кредитна картичка има меѓународна важност чија примарна карактеристика е повратот на средства (Cashback) при речиси секоја трансакција во земјата и странство. 

По сите свои карактеристки оваа картичка ќе го подигне искуството на потрошувачите на едно поинакво ниво и ќе стане прв избор за плаќање на потрошувачите. 

Потрошувачите повеќе немаат потреба да чуваат десетици картички за попуст во својот новчаник затоа што кобрендираната картичка е се што им е потребно. 

W: http://happycard.mk/Fb: https://www.facebook.com/happycard.mk/T: ++389(0)2 2656-737, локал 152

TOP