Национален Бизнис Форум Скопје 2019

28.11.2019 13:56:12 / Објавено во ПОВОЛНОСТИ

Национален бизнис форум – Скопје 2019”, на тема: “Европски фондови и програми за економски развој на Република Северна Македонија” 13.12.2019

Почитувани пријатели,

Лајон Инс АД Скопје е логистички партнер на ОБК во организацијата на овој значаен настан за мали и средни претпријатија на кој ќе се разгледуваат различните можности за финансирање од европските фондови. Исто така, на настанот постои можност за остварување средби со влијателни личности од оваа проблематика, како и вмрежување со околу 50 компании од Република Бугарија.

 

За сите правни лица, клиенти на Лајон Инс предвидени се 20% попуст за пријавување за еден од пакетите.

1. Економичен пакет: вклучува учество на сите панели и дискусии, кафе пауза

цена: 1650 1320 денари 

2. VIP пакет: вклучува учество на сите панели и дискусии, кафе паузи, плус резервирани седишта во првите редови пред трибината; оброк – нетворкинг во ресторанот на хотелот.

цена: 2900  2320 денари

Ве очекуваме!

⇒ Програма

 

TOP