Kurseni në sigurimin e shtëpisë në Lion Ins!

19.11.2019 13:54:25 / Postuar në PËRFITIMET

Vjeshta është një sezon i ngadalësimit, përmbledhjes së së kaluarës dhe bërjes së planeve për të ardhmen.

Përfshijeni në planet tuaja dhe policën e sigurimit të shtëpisë, e cila në rast aksidenti është edhe mbrojtje, edhe kursim në të njëjtën kohë.

Tani e tutje, të gjithë klientët tanë ekzistues dhe të rinj që do të sigurojnë makinën e tyre në Lion Ins marrin një zbritje prej 30% në politikën e tyre të sigurimit të shtëpisë.

Mos e shtyni sigurimin e shtëpisë tuaj dhe përfitoni nga përfitimet më të fundit në Lion Ins.

Thirrni tani!

TOP