Forumi Kombëtar i Biznesit Shkup 2019

28.11.2019 12:56:12 / Postuar në PËRFITIMET

Forumi Kombëtar i Biznesit – Shkup 2019”, me temë:: “Fondet dhe programet evropiane për zhvillimin ekonomik e Republikës së Maqedonisë së Veriut ” 13.12.2019

 Te dashur miq,

Lion Inc. AD Shkupi është partneri logjistik i KBB-së në organizimin e kësaj ngjarje të rëndësishme për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme që do të shikojnë mundësitë e ndryshme për financimi nga fondet evropiane. Ngjarja gjithashtu ka mundësinë të takojë njerëz me ndikim në këtë fushë, si dhe të bashkëpunojë me rreth 50 kompani nga Republika e Bullgarisë.

Për të gjithë personat juridikë, klientëve të Lion Ins u ofrohet një zbritje prej 20% për të regjistruar një nga paketat.

  1. 1. Paketa ekonomike: përfshin pjesëmarrjen në të gjitha panelet dhe diskutimet, pushimin e kafesë
  2. çmim: 1650 1320 denarë
  3. 2. Paketa VIP: përfshin pjesëmarrjen në të gjitha panelet dhe diskutimet, pushimet e kafesë, plus vendet e  rezervuara në ballë; ushqimi - në restorantin e hotelit.
  4. çmim: 2900  2320 denarë

Ne po ju presim!

TOP