Luaj, llogarisni, sigurohuni!

26.06.2018 14:36:35 / Postuar në PROMOVIME , BLOG

Të dashur miq, Ju ftojmë të merrni pjesë në lojën tonë interaktive!

 

Secili prej jush që do të mbushë kalkulatorin e sigurimit të jetës dhe do të lërë një adresë të vlefshme e-mail dhe kontakt telefon do të marrë një kupon të sigurimit të jetës me vlerë 100 €. Përveç kësaj, duke plotësuar kalkulatorin, ju merrni një shans për çmimin javor - një top futbolli Telstar Top Replique Russia 2018 dhe KRYESORE - Xiaomi Mi Max 2 - 4/64 GB telefon celular që do të jepet në fund të Kupës së Botës në futboll.

Qëllimi i veprimit tonë interaktiv është t'ju ofrojmë një eksperiencë të re dhe të personalizuar dhe të njohim përfitimet e blerjes së një policë të sigurimit të jetës, si dhe me rëndësinë e saj. Lion Ins është kompania e parë në Maqedoni që u lejon klientëve të saj të llogarisin nevojat e tyre të sigurimit dhe të kursimit, me një shpjegim të detajuar të parametrave nga eksperti i sigurimit të jetës.

Sigurimi i jetës nuk është dhe nuk duhet të jetë rezultat i një gjykimi të lirë dhe një vendimi impulsiv. Kjo është arsyeja pse ne krijuam një Interactive Life Insurance Calculator për ju, me anë të të cilit ne adoptojmë praktikat më të mira evropiane të sigurimit. Plotësoni Calculator dhe na dërgoni rezultatin nëpërmjet formularit të kontaktit në hapin e fundit.

Plotësoni kalkulatorin e sigurimit të jetës këtu!

TOP