Biografi

Shoqëria e sigurimeve  LION INS SH.A Shkup është një kompani me rritje të shpejtë, e bazuar në janar 2012, me qëllim zhvillimin e një rrjeti të shitjes cilësore për sigurimin duke organizuar zyrat e veta të shitjes.

Ne gjithashtu vazhdimisht zgjerojmë rrjetin e agjentëve të autorizuar të sigurimeve në të gjitha qytetet në të gjithë Maqedoninë, me të cilën dëshirojmë të arrijmë praninë dhe shpërndarjen e gjerë, si dhe disponueshmërinë në çdo kohë dhe në çdo vend, në mënyrë që të plotësojmë të gjitha nevojat tuaja të sigurimit.

Në 2016, kompania jonë mori çmimin për kompaninë më të mirë në rritje të shpejtë "Gazela".

TOP