Ju bëni argëtim të mirë për pushimet, dhe ne do të sigurojmë shtëpinë tuaj dhe udhëtimin

27.12.2018 17:51:50 / Postuar në BLOG

Për të gjitha gjeneratat Viti i Ri dhe Krishtlindja janë ditët e gëzimit, eksitim, udhëtime dhe shoqëri. Me siguri gjysma prej nesh do të mirëpresim vitin e ri të miqve dhe të afërmve, ose të shkojmë në një udhëtim. Aha! Por kjo do të thotë se gjysma e shtëpive janë bosh dhe nuk duan të mirëpresin njerëzit që dëshirojnë të "huazojnë në mënyrë të përhershme" gjërat e vlefshme që mbajmë në familje.

Nëse do të ishte "rregulli" që Viti i Ri duhet të plotësohet në shtëpi, të gravitojë rreth fireplace për verën e ardhshme, sot të gjithë dëshirojnë ta mirëpresin diku jashtë, duke shpresuar që pikërisht nga analogjia e këtij rregulli do të ecë gjatë tërë vitit.

 Cilado që është zgjedhja juaj për ditët e pushimeve, ne në Lyon Ins ju këshillojmë që të mbroni veten nga "shkatërrues të partive" me sigurimin në shtëpi. Shkak të më shumë për të siguruar shtëpinë tënde është rreziku i rritur i zjarrit të shkaktuar nga zjarri, ngrohja ose instalimi elektrik i mbingarkuar. Për ta bërë këtë produkt të sigurimit më të arritshëm, Lyon Ins ka përgatitur një ofertë të veçantë të çmimeve, dhe për ta përdorur atë, ju nuk duhet të largoheni nga shtëpia juaj. Agjentët tanë të cilët tashmë e promovojnë këtë ofertë përmes kryeqytetit, do të zhvillojnë dhe dorëzojnë policën tuaj të sigurimit në shtëpi direkt në shtëpinë tuaj.

Natyrisht, nuk duhet të mendoni të shkoni në një udhëtim pa sigurim të shëndetit në udhëtim, dhe nëse udhëtimi juaj përfshin aventura dhe ski, ju gjithashtu merrni mbrojtje nga dëmtimet sportive me një shtesë të vogël.

Mos e vononi sigurimin në shtëpi dhe kaloni pushimet tuaja të mrekullueshme.

Një bollëk dashurie dhe gëzimi në Vitin e Ri dhe në prag të festës së lindjes së Krishtit, dëshiron gjithë ekipin e Lion Ins.

Kontaktoni agjentin tuaj të sigurimit!

Emilija Janjiq

077/662-932

Filip Gjurevski

079/323-478

Ilija Kolev

078/259-326

TOP