Agjentët tanë 007 - me një licencë sigurimi!

19.11.2018 17:33:11 / Postuar në BLOG

Blog i Lion Ins është këndi ynë ku në një mënyrë joformale ne po flasim për punët aktuale që lidhen me kompaninë tonë. Tani janë aktuale super-agjentët tanë me fuqitë e tyre super - për t'ju inkurajuar dhe për të siguruar që blerja e sigurimeve në Lion Ins është zgjidhja më e mirë për ju.

Ne kemi diskutuar tashmë në një blog të mëparshëm për rëndësinë e ekzistencës së agjentëve në terren dhe 5 arsyet kryesore që justifikojnë funksionimin e tyre. Sot ne do të përpiqemi të afrohemi dhe t'ju prezantojmë më tej. Pjesërisht, ata tashmë "pushtojnë" Shkupin dhe japin një shënim personal në procesin e shitjes së sigurimeve. Për secilin prej jush që do t'i takoni në shtëpinë e tyre, ata janë të gatshëm me durim dhe me buzëqeshje për të paraqitur të gjithë informacionin e nevojshëm për llojet e ndryshme të sigurimeve.

Në agjentin e Lyon Ins, ju do të merrni një mik me të cilin marrëdhëniet do të bazohen në besimin dhe disponueshmërinë. Në këtë mënyrë, ju merrni agjentin tuaj të sigurimit, i cili nuk ju "targeton" vetëm për të shitur, por është në dispozicionin tuaj për të gjitha çështjet tuaja të sigurimit, gjithmonë me informacionin më të rëndësishëm. Ata janë këtu për t'ju ofruar ndihmë profesionale, si dhe për të qenë marrëdhënia juaj e drejtpërdrejtë me kompaninë.

Në të gjitha vendet e zhvilluara, roli i agjentëve në terren në sigurime është i pazëvendësueshëm. Përkundër përparimit të teknologjisë, faqeve "intuitive" për shitjet online dhe kujdesit të automatizuar të klientëve, funksionimin e këtyre agjentëve nuk kanë humbur asnjë rëndësi. Përkundrazi, ato janë aksi që lidh kompaninë, teknologjinë, produktet e sigurimit dhe konsumatorët, dhe për këtë arsye janë vlerësuar thellësisht.

Terentet tona janë të reja, simpatike, të arsimuara dhe sigurisht - profesionale. Një takim me ta do të mjaftojë për t'u siguruar që ju të merrni një partner në to, dhe ne kemi marrë tashmë Lion Ins ambasadorë të vërtetë .

Nëse nuk jeni duke pritur për të trokitur në derën tuaj, ne ndajmë me ju të dhënat e kontaktit të tyre ku ju menjëherë mund të pyesni për ofertën e tanishme të veçantë për sigurimin në shtëpi.

EMILIJA JANJIQ

077/662-932

FILIP GJUREVSKI

079/323-478

ILIJA KOLEV

078/259-326

TOP