Kasko

Policaa Kasko zbatohet ekskluzivisht për automjetin tuaj. Ai mbulon dëmet e shkaktuara nga një aksident në të cilin jeni shkaku i dëmit, si dhe dëmtimet e shkaktuara nga kushtet e motit, goditje me ndonjë objekt dhe procedurat me qëllim të keq si vjedhje ose dëmtim i qëllimshëm.

Sigurimi i plotë KASKO mbulon:

 •  Aksidente rrugore  si përplasja e automjetit me një objekt fiks ose të lëvizshëm, përmbysja e mjetit motorik
 •  Rënie e objekteve të ndryshme mbi automjetin ose goditje me ndonjë objekt  tjetër
 •  Zjarr
 •  Rrufe
 •  Dëmtim i  tapicerisë gjatë dhënies së ndihmës së shpejt gjatë aksidentit
 •  Ndikim i papritur i jashtëm termik ose kimik
 •  shpërthime (përveç shpërthimit bërthamor)
 •  stuhi, breshër, ortek dëbore, përmbytje, vërshime
 •  rënia e ndonjë avioni
 •  manifestime dhe demonstrata
 •  akte keqdashëse nga patë të treta
 •  vjedhje, marrja e kundërligjshme e automjetit dhe grabitje
 •  dëmtime të shkaktuara me qëllim ndaj automjetit të siguruar me qëllim parandalimin e një dëmi më të madh.

Kontaktoni dhe kërkoni një ofertë për Kasko.

 
TOP