Sigurimi i Jetës

Sigurimi i jetës - ne jemi të angazhuar për të krijuar ofertën më të mirë për ju.

Forma më e zakonshme dhe më e përhapur e sigurimit dhe e kursimeve në të gjitha vendet e zhvilluara në Evropë dhe në botë .Një policë që ofron një zgjidhje afatgjatë, duke kombinuar kursimet dhe sigurinë, në përputhje me nevojat individuale të klientit. Ne përcaktojmë se sa duam të shpëtojmë ose krijojmë një shumë të siguruar.

Tani, vetëm në web faqen tonë mund të llogarisni nevojat tuaja të sigurimit dhe të kursimit me Kalkulatorët e Sigurimit të Jetës dhe Vlerësimet e Pensioneve.

Kalkulatori i sigurimit të jetës

Ne ndikojmë në sigurinë tuaj, krijojmë zgjidhje që garantojnë siguri të përsosur për Ju dhe familjen Tuaj.

 

Çfarë, po bëni për të ruajtur sigurinë?

Çfarë, për të siguruar edukim të mirë për fëmijët tuaj?

Çfarë, për të siguruar ditë të qetë dhe paqësore të daljes në pension?

Çfarë, për të siguruar fonde të mjaftueshme po do ju mbështesin në momentet më të vështira, por për të marrë një dhuratë për momentet më të lumtura?

 

Mund të ndihmojmë! Ne kemi produkte të shkëlqyera që janë të sigurt për t'iu përshtatur nevojave tuaja!

Një produkt që do t'ju ofrojë edukim të shkëlqyeshëm për fëmijët tuaj!

Një produkt që do t'ju ofrojë kursime afatgjata, të cilat mund të përdoren për ditët e daljes në pension!

Një produkt, nëpërmjet të cilit mund të ofroni trajtim cilësor, në rast të sëmundjes!

Një produkt, përmes të cilit do të realizoni ëndrrat tuaja të jetës!

TOP