INFORMACION PER UDHËTIMI

Sigurimi mund të kryhet vetëm për personin i cili në momentin e nënshkrimit të marrëveshjes qëndron në territorin e R. Maqedonisë së Veriut dhe që disponon pasaportë valide.

Kohëzgjatja e sigurimit është 0 dita

Lionins Logo
Lion Ins AD Skopje është përfaqësues i përgjithshëm i Uniqa AD Skopje.
Uniqa Logo

Nëse keni nevojë për ndihmë kur blejnë një sigurim të udhëtimit në faqen e Lion Ins, kontaktoni: +389 2 2454004

TOP