Kartoni Jeshil

КУПЕТЕ ОНЛАЈН СО БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛАТА ДРЖАВА!

Kartoni jeshil është zgjerim territorial i Sigurimit të Autopërgjegjësisë në të gjitha vendet europiane anëtare të sistemit të Kartonit Jeshil.

Ky është një lloj i detyrueshëm i sigurimit, dhe duhet ta keni atë гjatë udhëtimit jashtë Republikës së Maqedonisë me automjetin tuaj. Kartoni jeshil është një garanci që në rast të një ngjarjeje të dëmshme ku është përfshirë automjeti të cilin e drejtoni jashtë vendit, dëmi do të kompensohet  në mënyrë adekuate pavarësisht nëse jeni shkaktar ose i dëmtuar.

Primi i policës varet nga fuqia e motorit të automjetit.

Kontaktoni dhe një agjent nga Lion Ins do të përgatisë kartoni tuaj jeshil.

TOP