Купи. Заштеди. Помогни. Ваучер за осигурување

Со овој ваучер во исто време заштедувате и давате подршка на нашата компанија во период на вонредни и отежнувачки околности.

Купи Заштеди Помогни ваучерот е концепт на Лајон Инс за авансно плаќање на осигурувње со кој Вам ви нудиме заштеда, а Вие нас ни помагате во време на вонредна состојба за економијата.

Ваучерот го плаќате со 10% попуст и можете да го искористите во рок од 365 дена од денот на купување во сите наши филијали, за било кое осигурување (Автоодговорност, Домаќинско, Здравствено, Животно и други). 

 

 Купи Ваучер 2500

Купи Ваучер 5000

*доколку имате потреба, можете да комбинирате повеќе ваучери 

 

Напомена: Лајон Инс од почетокот на кризата не го намали бројот на вработени и покрај намалувањето на обемот на работата. Нашата главна цел е во полн состав да го дочекаме и крајот на оваа непогода која нѐ засега сите.

Ви благодариме!

TOP