LION INS Punëson!

13.08.2018 11:53:30 / Postuar në PROMOVIME

LION INS është një kompani me rritje të shpejtë, e themeluar 6 vjet më parë si një agjenci sigurimi. Për shkak të zgjerimit të punës në territorin e Qytetit të Shkupit, ne kemi nevojë për njerëz të rinj, ambiciozë dhe krijues.

Përparësia u jepet kandidatëve me përvojë në terren.

Agjenti i shitjes në terren (derë më derë)

 

Karakteristikat profesionale:

 • Arsimi i mesëm
 • Me ose pa përvojën e punës në shitje (fusha e sigurimit dhe shitja në terren do të konsiderohen si një avantazh )
 • Përvojë dhe sukses në organizimin e takimeve dhe kapaciteti për të mbajtur marrëdhënie të mira me klientët 

Кarakteristika:

 • Një person ambicioz dhe i përgjegjshëm i motivuar dhe i fokusuar në arritjen e rezultateve.
 • Аftësitë komunikuese, bindëse dhe negociuese
 • Individi vetë-iniciativë dhe dinamik me aftësi të shkëlqyera organizative.
 • Fleksibiliteti, kapaciteti për të vendosur përparësitë dhe aftësinë për të trajtuar ankesat
 • Aftësi për të menaxhuar në mënyrë efektive kohën.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe për të punuar me një ekip
 • Kapaciteti për të punuar në një mjedis konkurrues

LiON INS ofron:

 • Paguaj fiks
 • Komision shtesë
 • Atmosferë e shkëlqyer e këndshme për punë
 • Trajnim falas
 • Mundësi për përparim në karrierë

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mailit contact@lionins.mk
Aplikoni jo më vonë se të premten, më 17.8.2018.

TOP