Sezoni i Festave-Sezoni i vjedhjes

11.05.2018 16:31:25 / Postuar në BLOG

Pse sigurimi kundër vjedhjeve?

Sezoni i pushimeve është në progres, periudha e vitit kur shumica po përgatiten për një pushim të merituar nga stresi. Koha e planifikimit dhe organizimit. Të mos harroni diçka, të mos humbasësh diçka dhe të pengosh relaksimin e plotë të vendit të zgjedhur të pushimit. E pra, e pranoj se është interesante ta transferosh fajin nga njëri-tjetri për një gjë të vogël të harruar, e cila ka një kuptim kaq thelbësor për qëndrimin (ngarkues, tabletë, libër, pantallona të shkurtra të pëlqyera)  Më shpesh - ajo që nuk kemi, ne nuk kemi nevojë për të.

Por ka gjëra që nëse i harrojmë ato, do të kemi një problem gjatë pushimit. Për t'u qetësuar,ne duhet të harrojmë mendimin "çfarë po ndodh në shtëpi?" Аjo harrohet lehtë, ose më mirë ajo zëvendësohet, me mendimin "shtëpia ime është e siguruar". Ne kemi një sezon pushimi, vjedhësit kanë një sezon pune. Shumica e vjedhjeve ndodhin në muajt e verës.

Prandaj, nëse nuk e keni bërë këtë, tani është kohë për të blerë një policë të sigurimi për shtëpinë tuaj dhe për të mbrojtur veten nga vjedhja.

 Кontaktoni dhe oferta juaj do të jetë gati menjëherë!

Shënim: Rreziku i vjedhjes përfshihet në paketën e sigurimit në shtëpi dhe së bashku me rreziqet e tjera (zjarri i ndërtimeve dhe objekteve, shpenzimet për strehimin e nevojshëm, përmbytjet, përgjegjësia ndaj palëve të treta dhe të tjera) përbëjnë shumën totale vjetore.

TOP