Онлајн Патничко Осигурување

Лесно како селфи!

Купи овде

Шарена азбука на осигурувањето

Дали знаете што значи ?

Шарена азбука

за животно осигурување

Твојот калкулатор

ПРЕД
NEXT

Станете дел однашатазаедница!

Приклучи се и прв добивај ги најновите понуди и новости!
  • Сашко Тодоров е сопственик на компанијата за транспорт и логистика Верс Скопје

    Професионалноста на Лајон Инс се потврди во еден исклучително сложен случај за мојата компанија, со брзо и ефикасно решавање на побарување за исплата на тотална штета на мое транспортно возило во вредност од 60.000 евра. Нивната ефикасност овозможи работата на Верс Скопје да продолжи непречено и со тоа ја заслужија мојата целосна препорака.

  • Кристина Игнатовска

    Околу 8. Март годинава на Фејсбук ја видов објавата на Лајон Инс во која празнично на жените им понудија можност да добијат вредносен ваучер од 100 евра за животно осигурување. Учествував во акцијата и наскоро ме известија од компанијата дека сум дoбитничка на ваучерот. Со задоволство стапив во контакт со нив и наидов на позитивна енергија, пријателски и професионален однос, со многу трпение при презентирањето на широката лепеза на можности. Лајон Инс е мојот избор и топла препорака за сите кои сакаат полиса за животно осигурување, да го направат токму таму!

TOP