Cookies

Cookies?

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, në raste të caktuara, ne e regjistrojmë informacionin në formën e "Cookies" në kompjuterin tuaj, me qëllim që të akomodojmë vizitat në internet sipas nevojave dhe zakoneve tuaja.

"Cookies" janë skedarë të vegjël që futen në kompjuterin e vizitorit nga web serveri. Të gjitha informatat e ruajtura brenda "Cookies" mund të përdoren vetëm për nevojat e shërbimit të internetit në një mënyrë që privatësia juaj të mos rrezikohet.
Çdo vizitor mund të zgjedhë të ngrejë shfletuesin e tij në internet në mënyrë që të refuzojë "Cookies" ose të lajmërohet sa herë që dërgohen "Cookies".

TOP