Cookies - Колачиња

Што се колачиња?

При посетата на нашата веб страница во одредени случаи запишуваме информации во форма на „Cookies“ на Вашиот компјутер, со цел да ја приспособиме посетата на интернет страниците според вашите потреби и навики.

„Cookies“ се мали датотеки кои се внесуваат на компјутерот на посетителот од страна на web серверот. Сите информации кои се меморираат во рамките на „Cookies“ можат да бидат искористени само за потребите на web услугата и тоа на начин на којшто Вашата приватност нема да биде загрозена.

Секој посетител може да избере да го подеси својот Интернет пребарувач со цел да ги одбива „Cookies“  или да јави предупредување секогаш кога „Cookies“  ќе се пратат.

TOP