TRAVEL INFORMATION

Осигурување може да се склучи само за лицето, кое во моментот на потпишување на договорот престојува на територијата на Р. С. Македонија и кое поседува валиден пасош

Duration of insurance is 0 days

Lionins Logo
Lion Ins AD Skopje is general agent for Uniqa AD Skopje
Uniqa Logo

If you need assistance while purchasing travel insurance on our website, please call: +389 2 2454004

TOP