LIONINS

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА

„Патувај и сонувај Сигурно!“МАЛДИВИ е рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве зачуди. Но, коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги чуваат островите и нивните жители со векови. Местоположбата, морето, ветерот и сонцето заедно формираат идеални услови за престој. Температурата се движи од 23 до 32 степени, но умерениот ветер кој постојано дува го прави престојот на островите пријатен.

Сонцето, прекрасните плажи, тиркизно-сината боја на морето, чудесните подводни корални градини се карактеристики на оваа туристичка дестинација. Вистински рај и за очи, и за душа, одлично место за незаборавно романтично патување.

Повеќе од милион туристи ги посетуваат Малдивите годишно, проверете и вие сами зошто!


Почитувани клиенти, водејќи се од своето мото „Вашата сила во осигурувањето“, ЛАЈОН ИНС организира голема наградна игра со цел да им овозможиме на нашите клиенти да ги остварат своите соништа.

Затоа осигурај се преку ЛАЈОН ИНС и Патувај и Сонувај СИГУРНО!

Со наградната игра на ЛАЈОН ИНС можеш и ти да бидеш добитник на наградно патување за двајца на најпознатата светска туристичка атракција МАЛДИВИ!

За начинот на учество:

Официјалното име на наградната игра гласи „Патувај и сонувај Сигурно“

Наградната игра ке се спроведува во период од 05.06.2015 до 31.08.2015 година.

Право на учество имаат сите полнолетни физички лица и сите правни лица кои склучиле договор за осигурување директно со ЛАЈОН ИНС и ја уплатиле во целост купопродажната цена, во периодот од 05.06.2015 до 31.08.2015 година.

Секој учесник, правно/физичко лице, може да учествува во наградната игра како потенцијален добитник онолку пати колку што добил купони за учество во наградната игра.

Сите учесници во наградната игра со склучување на договор за осигурување со Организаторот, добиваат купон/и за учество во наградната игра, а бројот на купони кои ќе ги добијат зависи од збирната висина на платената премија за осигурување за сите договори за неживотно осигурување кои ќе ги склучат со Организаторот во еден ден и тоа според следниот клуч:

  1. За годишна премија до 3.000 денари1 купон,
  2. За годишна премија од 3.001 до 10.000 денари5 купон,
  3. За годишна премија над 10.000 денари10 купон,

Исклучок од горенаведениот клуч се склучените полиси за животно осигурување за кои се применува следниот начин на доделување купони за учество во наградната игра:

  1. За секоја полиса за животно осигурување20 купон,

Извлекувањето на главната награда ќе се изврши на ден 04.09.2015 година во 14:00 часот во просториите на Организаторот на Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 26, локал 1 мезанин, 1000 Скопје.

Добитникот на наградата ке биде објавен на веб страната на Организаторот на наградната игра, www.lionins.mk во рок од три дена од денот на извлекувањето на наградата.

Награден фонд на наградната игра
Вид на награда Број на награди
Патување во Малдиви за две лица, Аранжман за седум дена престој со вклучен полупансион во хотел од 3 или 4 ѕвезди според локалната туристичка класификација и вклучен авионски превоз од Македонија до Малдиви и обратно 1 (една)

За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање секој работен ден од 08 до 16 часот во некоја од нашите канцеларии низ Македонија:

Акционерско друштво за застапување во осигурување
ЛАЈОН ИНС АД Скопје
Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 26, локал 1 мезанин
Тел.: +389 2 2454 004; Моб.: +389 78 485 055
www.lionins.mk www.facebook.com/lajonins


СКОПЈЕ 1 +389 2 2454 004
К. Ј. ПИТУ бр.26 локал 10-мезанин 2 +389 78 485 055
СКОПЈЕ 2 +389 2 3202 718
МИТ. Т. ГОЛОГАНОВ бр.42В-3 6 +389 78 360 398
СКОПЈЕ 3 +389 2 2524 072
М. А. ЧЕНТО бр.15 +389 78 485 054
СКОПЈЕ 4 +389 75 973 937
ИНДИРА ГАНДИ БР.160
ТЕТОВО +389 44 350 530
ИЛИНДЕНСКА бр.233 +389 71 279 919
КИЧЕВО +389 45 281 966
11-ТИ СЕПТЕМВРИ бр.76Б-2/локал 10 +389 78 257 073; +389 78 485 057
БИТОЛА 1 +389 70 207 889
МИНЕЛА БАБУКОВСКИ бр.1, Стрелиште
БИТОЛА 2 +389 47 511 426
Бул. 1-ви Мај бр. 268 +389 72 234 678
СТРУМИЦА +389 78 485 056
УЛ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ БР.54
КУМАНОВО 1 +389 78 235 545
ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЌ бр.1 мезанин
КУМАНОВО 2 +389 78 260 058
Ленинова бр.19
ШТИП +389 32 303 205
СРЕМСКИ ФРОНТ бр.29 лок 6 +389 75 400 158
ПРИЛЕП +389 48 403 329
СОТКА ЃОРЃИОСКИ БР.38 +389 78 485 052
ПРОБИШТИП +389 78 330 772
ЈОРДАН СТОЈКОВ БР.7
ДЕБАР +389 71 820 098
УРФИ АГОЛИ БР.6
КОЧАНИ +389 71 236 955
МАРШАЛ ТИТО БР.46 приземје влез VIб
КРАТОВО +389 71 745 865
ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.7

Овде може да ги превземете дозволата и правилата на наградната игра:

Pravila za nagradna igra.pdf

Dozvola za nagradna igra.pdf


НАГРАДНАТА ИГРА ЌЕ ЗАВРШИ ЗА: